Orasul-Iasi.Ro

Capitala Moldovei Online - Stiri si Informatii

Banner
La Iulius Mall va fi inaugurat primul Carrefour Market din Iasi
Joi, 19 Ianuarie 2012 14:28

Primul Carrefour Market din Iaşi şi cel de-al 46-lea din ţară va fi inaugurat la Iulius Mall, vineri, 27 ianuarie 2012. Supermarketul deţinut de retailerul francez este poziţionat la parter, la intrarea principală a mallului şi ocupă o suprafaţă de circa 850 mp.

Prin deschiderea Carrefour Market, Iulius Mall îşi completează oferta de servicii oferite clienţilor săi. Cele aproximativ 6.300 de produse comercializate, majoritatea marcă proprie Carrefour, vor acoperi necesităţile zilnice ale unei familii, la cele mai mici preţuri, a declarat Emilian Feraru, Shopping Center Manager.

În cadrul supermarketului lucrează 45 de persoane, iar programul de funcţionare este de luni până sâmbătă, între orele 08:00-22:00, iar duminică, între orele 08:00-20:00.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial, cu aproximativ 9.500 de magazine şi 471.000 de angajaţi. Carrefour este prezent în România de peste zece ani, fiind cel mai mare operator de hipermarketuri pe plan local, cu 25 de unităţi, 45 de supermarketuri şi 3 francize.

(sursa islive.ro)

 

Chestionar

Credeti ca e bine ca centrul orasului sa fie inchis traficului auto?
 

Reclama

Banner

Esti aici:  : Home Din presa locala La Iulius Mall va fi inaugurat primul Carrefour Market din Iasi